В Запоріжжі дорослий чоловік тягав за вуха 7-річного хлопчика

Чоловік вирішив втрутитися у дитячий конфлікт, тепер у справу втрутилася поліція.

Конфлікт стався в секції ОСДЮШОР «Металург» на базі школи №38. Після тренування групи дітей 7-річного віку, просто біля стадіону чоловік, який забирав одного з хлопчиків, схопив за вуха іншого хлопчика та почав їх викручувати та підіймати за вухо дитину над землею. Постраждалого хлопчика з тренування забирала бабуся, яка протидіяти агресивному чоловікові не змогла. Він лаявся та погрожував хлопчикові. Дитина отримала травми, які задокументували в лікарні. Батьки хлопчика звернулися до Комунарського відділку поліції та написали заяву.

Як повідомляють в ГУ НП Запорізької області, заява внесена до Єдиного державного реєстру. Проводиться перевірка за фактом нанесення тілесних ушкоджень дитині.

Очевидці повідомили, що між дітьми на тренуванні стався невеликий конфлікт, проте тренер повідомив, що під час тренування діти не дралися. після тренування діти побігли до батьків, які прийшли їх забирати. Там один хлопчик поскаржився батькові на те, що інший його образив. Батько в свою чергу розбиратися не став, а просто накинувся на чужу дитину. Про подію стало відомо зі ЗМІ.

Читайте також: У Запоріжжі відбулась прем’єра української стрічки про життя людей на тлі війни

Источник: https://forpost.media/novosti/v-zaporizhzhi-doroslyy-cholovik-tiahav-za-vukha-7-richnoho-khlopchyka.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top