В пологовий будинок Запоріжжі привезли обладнання з Німеччини

Допомогу пологовому будинку організували й передали волонтери.

Минулого тижня Пологовий будинок №3 Запоріжжя отримав не аби яку допомогу — три унікальні каталки для перевезення породіль. Допомога була організована спільними зусиллями Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція — Україна» в особі Василя Мезенцева, та депутатів фракцій «Європейська Солідарність» в обласній і міській радах по Шевченківському району Андрія Хімічева, Олега Чернова та Олександра Федорова. Привезли обладнання з Німеччини.

«Ми робимо це задля того, щоб наші жінки мали змогу народжувати дітей в умовах рівних європейським. Адже наші діти — це наше майбутнє. Тож ми робимо усе можливе для комфорту наших породіль», — зазначив депутат обласної ради Андрій Хімічев.

В планах  у волонтерів передати пологовому й інше обладнання, наприклад анонсують передачу сучасних ліжок для породіль. Кожне ліжко обладнане спеціальною апаратурою для дослідження перебігу вагітності. Такі ліжка вкрай необхідні і стануть у нагоді при різноманітних патологіях вагітності.

«Окрім цього планується провести повну заміну вікон в пологовому будинку. Це дозволить не лише поліпшити зовнішній вигляд, а й здійснити термомодернізацю», — поділився планами Андрій Хімічев.

Читайте також: Запоріжець, який п’яний стрибав на автівки, помер у кареті «швидкої»: ВІДЕО

Источник: https://forpost.media/novosti/v-polohovyy-budynok-zaporizhzhi-pryvezly-obladnannia-z-nimechchyny.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top