Запорізькі Сталеві ігри: з якими результатами завершився перший день змагань

У баскетбольному поєдинку “Запоріжсталі” і “Південного гірничо-збагачувального комбінату” з Кривого Рогу переможець визначився за одну секунду до кінця гри. Запоріжсталівці лідирували протягом усього матчу, з максимальною перевагою у 14 очок. Та в заключній чверті баскетболісти криворізького комбінату влаштували шалену погоню і за 4 секунди до завершення гри поступалися “мінус один”, але мали власну атаку. Розв’язка зустрічі принесла шалені емоції. Південний гірничо-збагачувальний комбінат” Кривого Рогу вирвав перемогу 58:57 на останній секунді.

Не менші баталії розгорнулися у палаці спорту “Запоріжалюмінбуд”, де протягом всього дня змагалися команди з футзалу. Центральним протистоянням дня став так само поєдинок “Запоріжсталі” і “Південного гірничо-збагачувального комбінату” Кривого Рогу. Ці команди однаково претендують на перемогу у своїй групі, яка надає право зіграти у фіналі. Попри класний комбінаційний футзал гра завершилася внічию 0:0. Команди вирішили не ризикувати на старті турніру.

Невід’ємною складовою корпоративної олімпіади «Metinvest Steel Games» давно став настільний теніс. Усі 20 підприємств сформували свої команди – троє чоловіків та одна жінка. Змагання проводяться у спортивному клубі «Хорт». Учасники відзначають масштаб змагань, якісний зал та серйозну конкуренцію, що дозволяє покращити свій рівень володіння ракеткою.

Візитівкою «Metinvest Steel Games» є змагання з гирьового спорту. Тут п’ять вагових категорій і стільки ж учасників в командах, які змагаються у двох групах. Кожному надається десять хвилин, аби продемонструвати свою силу та показати максимальну кількість підйомів гирі. Результат визнаного майстра цієї справи запоріжсталівця Віктора Кремінського – 102 підйоми.

Сьогодні також стартували і змагання з волейболу. 16 команд розділені на дві підгрупи. Одними з перших розпочали турнір представники маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча та команда «Метінвест-ПромСервіс». У підсумку представники комбінату імені Ілліча були сильнішими за колег – 2:0 за партіями.

Варто зазначити, загальнокорпоративні спортивні змагання Metinvest Steel Games — давня традиція підприємств Групи, спрямована на популяризацію робочого спорту і здорового способу життя. За 10 років історії корпоративного спорту в змаганнях Метінвесту взяли участь понад 7 тис. Співробітників 22 підприємств.

Нагадаємо, у суботу, 5 червня, на острові Хортиця на території санаторію-профілакторію «Запоріжсталь» пройдуть змагання з M.STRONG «Сильні люди сильних професій», які проведуть уславлені атлети Сергій Конюшок та Василь Вірастюк. Тут же для всіх бажаючих розмістяться інтерактивні зони з майстер-класами від провідних спортсменів, різними призовими конкурсами. В цей же день пройде урочисте нагородження всіх переможців олімпіади.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/stalevi-igri-u-zaporizhzhi-z-jakimi-rezultatami-zavershivsja-pershij-den-zmagan/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=stalevi-igri-u-zaporizhzhi-z-jakimi-rezultatami-zavershivsja-pershij-den-zmagan

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top