Медовий сезон: як працюють запорізькі пасічники та скільки збирають врожаю

Досвідчений пасічник, Василь Іщенко, розраховує качати мед 4-5 разів: акацієвий, трав’яний, якщо пощастить і кілька разів соняшниковий. Наразі бджілки-трудівниці показують гарний результат. Минулого року в середньому з вулика збирали 90 кілограмів меду, але бувало і більше. Якою ж буде ціна на мед, якщо врожай обіцяє бути непоганим? Цікавить питання і виробників, і споживачів.

Взаємодія пасічників з фермерами та агропідприємствами – запорука того, що бджоли залишаться живими та неушкодженими. Тут важливий добросовісний підхід аграріїв до вибору хімічних добрив і дотримання правил обробітку культур. Останні роки з цим дійсно є проблема, кажуть спеціалісти Держпродспоживслужби, та ситуація змінюється у кращу сторону. Що позитивно впливає і на врожай.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/medovij-sezon-jak-pracjujut-zaporizki-pasichniki-ta-skilki-zbirajut-vrozhaju/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=medovij-sezon-jak-pracjujut-zaporizki-pasichniki-ta-skilki-zbirajut-vrozhaju

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top