Важные новости

На Запоріжжі дівчина поцупила гроші та прикраси у 46-річної жінки

Подія трапилася 16 червня у селі Тернівка Запорізького району. Потерпіла звернулася по допомогу до поліції. Правоохоронцям вдалося оперативно викрити причетну до крадіжки, адже потерпіла помітила підозрілу дівчину, яка сідала до автомобіля «ВАЗ» білого кольору.

Співробітники поліції протягом години, в двадцяти кілометрах від місця злочину, виявили схожу автівку. У ній знаходились водій та п’ятеро жінок, одна з них і була тією дівчиною, яку запідозрила 46-річна потерпіла.

20-річна мешканка Запоріжжя добровільно видала працівникам поліції викрадені гроші та прикраси. Дівчині загрожує позбавлення волі від трьох до шести років. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно в Запоріжжі обікрали офіс власника мережі ювелірних магазинів. Невідомі таємно проникли до офісного приміщення та викрали гроші в національній та іноземній валюті.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/na-zaporizhzhi-divchina-pocupila-groshi-ta-prikrasi-u-46-richnoi-zhinki/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=na-zaporizhzhi-divchina-pocupila-groshi-ta-prikrasi-u-46-richnoi-zhinki

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top