ЗНО на 200: яку формулу успіху розкрила запорізька випускниця

Списані конспектами зошити, сотні пройдених тестів і відповідальність перед власним майбутнім – така формула успіху Вікторії Прилепи. Випускниця колегіуму «Елінт» склала ЗНО з біології на максимальний результат – 200 балів.

“Підготовка – це не тільки твоє навчання протягом одного року і тільки підготовка до предмету біології до ЗНО, а це навчання протягом всіх років. Так набагато легше готуватися до зовнішнього оцінювання. Якщо ти не вчив предмет до цього, то за один 11-й клас на 200 ти точно не підготуєшся”, – розповіла Вікторія Прилепа.

Вікторія навчалася в класі з гуманітарним профілем, біологію вивчала додатково. Каже, зі вчителями пощастило. Дівчина була готова до високих балів, але звістка про 200 все ж стала приємним шоком.

Думок про закордонні мрії ми від Вікторії не почули, але із вишем в Україні дівчина остаточно не визначилися. Єдине, що вже не змінити – це її бажання навчатися лікарській справі.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zno-na-200-jaku-formulu-uspihu-rozkrila-zaporizka-vipusknicja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zno-na-200-jaku-formulu-uspihu-rozkrila-zaporizka-vipusknicja

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top