Поблизу Запорізької облдержадміністрації змінили правила паркування

Запоріжців та гостей міста попередили, що на площі Героїв відтепер всстановили знаки, які дозволяють паркуватися лише водіям з інвалідністю. Також інспектори нагадали й про відповідальність за порушення правил паркування.

“Відповідно до ч. 6 ст. 122 КУПАП Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю тягне за собою накладення штрафу в розмірі 1020 – 1700 гривень”, – йдеться у повідомленні Служби інспекторів з паркування.

Варто зазначити, звісно, що не всі місця біля будівель Запорізької облради та облдержадміністрації нині тільки для водіїв з інвалідністю. Служба інспекторів з паркування лише подбала про захист прав осіб з інвалідністю на паркування в спеціально обладнаних місцях.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/poblizu-zaporizkoi-oblderzhadministracii-zminili-pravila-parkuvannja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=poblizu-zaporizkoi-oblderzhadministracii-zminili-pravila-parkuvannja

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top