Стало відомо, випускники яких запорізьких шкіл склали ЗНО на найвищий бал

Як повідомили у департаменті освіти, торік тих, хто правильно відповів на всі завдання тестів, було всього 8, в цьому ж їх кількість збільшилася до 14 та один випускник минулого року, пише “Запорізька Січ”. Випускники відзначилися в знанні з 5 предметів: англійська мова – 6 найвищих балів, математика – 4, фізика – 3, біологія – 2, хімія – 1. Причому двоє дітей здали відразу 2 тести по ЗНО на високий бал.

Випускник ліцею “Логос” має 200 балів з хімії та фізики, а випускник 71 школи – з англійської мови та біології. Тест з хімії на максимальну кількість балів написав випускник ліцею “Логос”, з англійської найвищий бал по ЗНО отримали по одному випускнику колегіуму №98, гімназії №6, гімназії №28, гімназії №71, ліцею “Перспектива” і випускник минулого року. З математики на найвищий бал підготували своїх учнів ліцеї №105, №99 та №34 та гімназія №28,. Фізику на найвищому рівні склади в навчально-виховному комплексі №109, в ліцеї “Логос” і ліцеї “Перспектива”. Також два учасники ЗНО-2021 здали біологію на 200 балів: випускник колегіуму “Елінт” і гімназії №71.

Таким чином, в цьому році найбільш відзначилися гімназії №28 та №71, ліцеї “Логос” і “Перспектива”. У цих навчальних закладах по двоє 200-бальників. До речі, в минулому році ці школи теж фігурували серед тих, хто краще підготував своїх випускників до здачі ЗНО.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5

Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp

Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp

Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/stalo-vidomo-vipuskniki-jakih-zaporizkih-shkil-sklali-zno-na-najvishhij-bal/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=stalo-vidomo-vipuskniki-jakih-zaporizkih-shkil-sklali-zno-na-najvishhij-bal

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top