Жінка, яку директорка школи в Запоріжжі звинуватила в крадіжці килима, збирається писати скаргу

Заяву про крадіжку директор школи забрав із поліції, але жінку все одно викликали до райвідділку.

Вчора, 12 липня, Форпост повідомив про ситуацію, яка склалася у школі №91 в Хортицькому районі Запоріжжя. Там, директор звернувся до поліції, звинувативши батьків у крадіжці килима, який ті купували власним коштом. Нагадаємо, батьки вирішили продати килим, який купували для НУШ, і який в п’ятому класі їм вже буде не потрібен. Однак директор школи розцінив це, як крадіжку. Ми звернулися за коментарем до мами, яку зробили винною і яку викликали до поліції.

Жінку звуть Анастасія. Як виявилося, дитина яка ходить до школи №9, в неї не єдина — є ще маля, якому усього один рік. Ось із ним на руках жінка ходила у поліцію:

Спочатку директор написав заяву про крадіжку, потім оговтався й попросив щоб зі мною провели жорстку бесіду. Ось на бесіду я й ходила до райвідділку. В таку спеку, змалюком.

Килим особисто я на баанс школи не передавала. Коли прийшла його забирати, то завгосп попросила мене написати щось накшталт розписки, що я його забираю, щоб до неї потім не було питань. Я пішла на зустріч й записку їй написала.

Після цього від директора надійшла заява в поліцію, а мене викликали на розмову.

Анастасія каже, що на цьому усі дії із поліцією зупинилися. Але жінка має рішучий настрій. До кінця тижня вона збирається відвідати департамент освіти міської ради, щоб написати скаргу на дії директора.

Читайте також: На Запоріжжі намагався повіситися молодий хлопець 

Источник: https://forpost.media/novosti/zhinka-iaku-dyrektorka-shkoly-v-zaporizhzhi-zvynuvatyla-v-kradizhtsi-kylyma-zbyraietsia-pysaty-skarhu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top