Поліція прокоментувала ДТП за участю маршрутки, в якій постраждали 13 запоріжців

Як ми повідомляли раніше, 19 липня близько 17-ї години в Запоріжжі сталася масштабна аварія за участю маршрутки та легкового автомобіля на регульованому перехресті вулиць Говорухи та Магара.

За інформацією пресслужби ГУНП у Запорізькій області, в момент зіткнення, в маршрутці знаходилось десять пасажирів, а в салоні автомобіля – двоє.

На місці події працювали відразу 5 карет «швидких»: 1 кардіореанімаційна бригада, 1 педіатрична та 3 фельдшерські бригади. Адже постраждали 13 людей – водій та пасажири маршрутки, а також водій та пасажир автівки.

“Попередньо встановлено, що водій автомобіля “Kia Ceed”, 1995 року народження, під час здійснення повороту на регульованому перехресті вулиць О.Говорухи та Магара, допустив зіткнення з маршрутним таксі «Volkswagen Crafter»”, – повідомили в поліції.

Наразі слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція цієї статті передбачає обмеження волі до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та звертаються із проханням до свідків аварії, а також водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи цієї події, звернутись за телефонами: (098) 590-65-92 або 102.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-policii-prokomentuvala-dtp-u-zaporizhzhi-za-uchastju-marshrutki/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-policii-prokomentuvala-dtp-u-zaporizhzhi-za-uchastju-marshrutki

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top