Патрульна поліція розповіла про порушення водіїв маршруток за останні 10 місяців

Патрульна поліція розповіла про порушення водіїв маршруток за останні 10 місяців

Не дотримання правил безпеки дорожнього руху та нараження на небезпеку пасажирів. Чим грішать запорізькі водії маршруток та скільки ДТП сталось в області за їхньою участю за останні 10 місяців — про це сьогодні говорили з перевізниками представники патрульної поліції.

13 листопада водій маршрутного таксі збив пішохода. Під час розмови правоохоронці помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Підтвердив це медичний огляд. Чоловік дійсно вживав метадон. Втім, такий випадок серед водіїв громадського транспорту не поодинокий. Ті, кому запоріжці не лише сплачують за проїзд, а й довіряють власні життя, іноді нехтують елементарними правилами дорожнього руху. Як наслідок — травмування пасажирів. Про це сьогодні повідомили правоохоронці під час зустрічі з перевізниками. Зараз діє мораторій на позапланові перевірки автотранспортних підприємств. Але їх можуть призначити за рішенням суду. А виявлені порушення можуть позбавити ліцензії. Також водіям ще раз нагадали: транспортні засоби мають бути підготовлені до зимового періоду.

[embedded content]

Источник: https://tv5.zp.ua/news/patrulna-politsiya-rozpovila-pro-porushennya-vodiyiv-marshrutok-za-ostanni-10-misyatsiv/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top