У запорізькому виші випускники-магістри отримали “подвійні дипломи” міжнародного зразка

Учасники програми отримують документ міжнародного зразка від Вищої школи управління охороною праці в місті Катовіце, що у Польщі. У запорізькому виші зазначили, що навчання, яке тривало трохи більше двох місяців, відкриває нові можливості.

“Такі програми дають дуже багато позитиву для особистого розвитку і для професійного зростання. Такі програми залишають молодь в Україні. Тому ми працюємо над тим, щоб не закривати двері, відкривати їх, але відкривати розумно. Для того щоб, живучи в Запоріжжі та не залишаючи батьківщини – особливо в умовах пандемії, карантину, як молода людина, так і людина вже з вищою освітою і навіть з науковим ступенем – могла продовжити свій розвиток”, – зазначила керівниця центру польської мови і культури ім. Яна ІІІ Собеського Інженерного інституту ЗНУ Анна Макушинська.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-zaporizhzhi-studenti-otrimali-podvijni-diplomi-mizhnarodnogo-zrazka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-zaporizhzhi-studenti-otrimali-podvijni-diplomi-mizhnarodnogo-zrazka

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top