Місія добрих справ у Запоріжжі: як громадська організація дарувала позитивні емоції дітлахам

У центрі соціально-психологічної реабілітації постійно живе більше п’ятдесяти дітей від 3 до 18 років. Сюди потрапляють діти, які позбавлені батьківського піклування, сироти та ті, хто зазнав насилля в родині – можуть перебувати у центрі до 9 місяців.

Керівництво закладу відзначає позитивні аспекти таких заходів для діток.

“Дуже вдячні, що сьогодні до нас завітали “Зелений центр Метінвест”. Це наші друзі нові, які, я думаю, що ми будемо далі товаришувати з ними. Тому що дітям дуже подобаються всі ці заходи, які для нас роблять. І тим більше, що у нас зараз канікули, занять немає, тому ми стараємося, щоб побільше у нас було гостей”, – розповіла директорка Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Ольга Кучер.

У “Зеленому центрі Метінвест” зазначили, що ініціативу проведення заходів для дітей шкільного віку обов’язково продовжать в багатьох навчальних закладах.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/misija-dobrih-sprav-u-zaporizhzhi-jak-gromadska-organizacija-daruvala-pozitivni-emocii-ditlaham/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=misija-dobrih-sprav-u-zaporizhzhi-jak-gromadska-organizacija-daruvala-pozitivni-emocii-ditlaham

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top