Побив колишню в магазині Запоріжжя: відбулось судове засідання по справі

Наприкінці червня ми розповідали про жахливий інцидент в одному з магазинів на базарі Центральному, що в Запоріжжі. Тут місцевий мешканець Артем Саламаха побив свою колишню Марину Кушнір.Нині чоловік отримав заборонний припис.

Учора, 28-го липня, відбулось судове засідання по справі. На ньому Запорізький районний суд видав обмежувальний припис звинуваченому.

Про це повідомляє Суспільне Запоріжжя.

Як розповіла адвокат постраждалої Марини Кушнір, обвинувачений Артем Саламаха на засідання не з’явився. Суд задовільнив частково заяву та заборонив обвинуваченому наближатись до дівчини ближче ніж на 300 метрів, листуватись, телефонувати чи спілкуватися через третіх осіб. На кривдника було заведено чотири кримінальних провадження в різних районах міста. В одному з проваджень було обрано запобіжний захід — арешт в нічний час, строком на 60 діб. Нині по одному з проваджень повідомлено про підозру, ще два інших розслідуються.

Як розповідає адвокат Оксана Швець-Хомутова, якщо припис буде порушено, то запобіжний захід змінять на суровіший.

Читайте також: В кушугумську лікарню увірвався та влаштував дебош психічнохворий чоловік

Источник: https://forpost.media/novosti/pobyv-kolyshniu-v-mahazyni-zaporizhzhia-vidbulos-sudove-zasidannia-po-spravi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top