Смачна отрута: чи безпечна риба на запорізьких ринках та як вберегтися від ботулізму

В’ялена риба при неправильній технології обробки і зберіганні перетворюється на швидко діючу отруту. Усього за кілька годин після такого перекусу ви можете опинитись на лікарняному ліжку, а то й на тому світі. І причиною тому стане ботулізм.

Де і за яких умов риба стала отруйною, хто її продав і кому за це відповідати? Це розслідує Держпродспоживслужба і Нацполіція. А журналісти TV5 вирішили провести власну перевірку. Для цього вирушили на запорізький ринок.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/smachna-otruta-chi-bezpechna-riba-na-zaporizkih-rinkah-ta-jak-vberegtisja-vid-botulizmu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=smachna-otruta-chi-bezpechna-riba-na-zaporizkih-rinkah-ta-jak-vberegtisja-vid-botulizmu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top