Їзда по зустрічній, підробні права, хабар: у Бердянську водій «зібрав» штрафів на 17 тисяч

Мешканець Бердянську відзначився трьома грубими порушеннями відразу.

Чоловік в кінці минулого року через OLX купив підроблене посвідчення водія з категоріями А, А1, В, В1, С, С1, за якими, нібито, міг керувати транспортними засобами до кінця 2049 року.

В цьому році бердянські поліцейські зупинили водія, який їхав назустріч однобічному потоку на одній з вулиць міста, розповідається на сайті Брд24. Порушник пред’явив патрульним свої права, і правоохоронці помітили на них елементи підробки.

Вже у службовій машині чоловік кілька разів намагався «подарувати» 200 доларів поліціянтам за те, щоб ті не складали протокол.

У суді сумарно така «колекція» правопорушень потягнула на 17 тис. грн штрафу і майже 2 500 грн судових витрат. Крім того, в окреме провадження виділено факт виробництва підроблених документів.

Читайте також: На запорізькому курорті знайшли напівоголену дівчину в неадекватному стані: медики відправили її в реанімацію

Источник: https://forpost.media/glavnoe/yizda-po-zustrichniy-pidrobni-prava-khabar-u-berdiansku-vodiy-zibrav-shtrafiv-na-17-tysiach.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top