У Запоріжжі відбудеться грандіозний міжнародний турнір із волейболу

В межах підготовки до участі у фіналі чемпіонату Європи українська збірна зіграє у Запоріжжі зі справжніми лідерами континентального волейболу – командами Сербії, Словенії та Болгарії.

“Ну команди, які сюди приїжджають, ну дуже сильні команди. Якщо взяти Сербію і Словенію – це два фіналіста минулого чемпіонату Європи. Сербія взагалі чемпіон, так що дуже серйозний турнір. Добре, що у нас є такий шанс з ними позмагатись. Болгари, топова команда, вони теж в Європейському рейтингу, в першу вісімку входять, там є гравці зі світовим ім’ям”, – зазначив головний тренер чоловічої збірної України з волейболу Угіс Крастіньш.

Грандіозний міжнародний турнір відбудеться у Запоріжжі з 20 до 22 серпня. Зокрема, в гості до нашої збірної з усіма своїми зірками приїдуть діючий чемпіон та віцечемпіон Європи.

“Ми хочемо поборотись з усіма командами, які є, слабких команд на чемпіонаті Європи не буває. Тому буде і складно, але ж це і цікаво. Цікаво уболівальникам, цікаво і нам як спортсменам, ми будемо боротися і докладати максимальні зусилля”,- розповів гравець чоловічої збірної України з волейболу Денис Фомін.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-zaporizhzhi-vidbudetsja-grandioznij-mizhnarodnij-turnir-iz-volejbolu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-zaporizhzhi-vidbudetsja-grandioznij-mizhnarodnij-turnir-iz-volejbolu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top