У Запоріжжі мати залишила немовля в автівці під палючим сонцем із запискою: фото

Випадок мав місце у Запоріжжі днями. Тут мати залишала маленьку дитину в закритій автівці. Немовля спало на спеці у закритому та непровітрюваному авто. У цей час мати пішла за продуктами до магазину.

Про це повідомляє видання «Press Centеr«.

Жінка з малюком поїхала до магазину власною автівкою. Втім, коли мати під’їхала на автостоянку торговельного центру, вона зрозуміла, що дитина спить. Не бажаючи будити немовля, вона залишила його в закритому автомобілі. Мама написала записку для перехожих, яку залишила на ковдрі. У ній жінка зазначила наступне: «Моя мати пішла за покупками, якщо мені щось знадобиться зателефонуйте їй…» та номер телефона.

Небайдужі побачили малюка на задньому сидінні в автокріслі, в цей самий час на вулиці було надзвичайно спекотно, тим паче в автомобілі. Пара перехожих зателефонувала матері та попросила повернутись її до дитини. Весь час, аж до самого приходу жінки вони чекали її біля дверей авто.

Читайте також: В Запорізькій області дитина випала з вікна: матір можуть притягнути до відповідальності

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-maty-zalyshyla-nemovlia-v-avtivtsi-pid-paliuchym-sontsem-iz-zapyskoiu-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top