Запорізький аеропорт запропонував пасажирові підвіз до літака за 1500 гривень

Міжнародний аеропорт Запоріжжя вже не перший місяць є об’єктом для жартів, через відсутність трансферу від термінала до літаків. Однак цього разу керівництво аеропорту перевершило самих себе.

Телеграм канал «Запорожье. Отзывы о заведениях.» опублікува відгук чоловіка з інвалідністю про роботу Міжнародного аеропорту Запоріжжя. Чоловік пише, що зібрався на відпочинок, все добре, але є одне «але». В аеропорті відсутній трансфер від терміналу до літака. Пасажири вже бозна скільки часу ходять пішки по злітно-посадковій смузі в будь-яку погоду. З цим питанням чоловік звернувся до туроператора, у якого замовляв тур. Туристична компанія звернулася до керівництва аеропорту, як бути в ситуації, коли людина не здатна пройти 500 метрів пішки. керівництво аеропорту запропонувало купити послугу ВІП-залу, в яку входить підвіз до літака. Коштує таке задоволення 1500 гривень.

Відсутність трансферу в аеропорті пояснили тим, що все ніяк не можуть заключити договір з компанією, що володіє автобусами, на підвіз пасажирів від терміналу до трапу та в зворотній бік.

Читайте також: Яскравий метеор на фоні Чумацького Шляху: запорізький фотограф зробив вражаючі кадри

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizkyy-aeroport-zaproponuvav-pasazhyrovi-pidviz-do-litaka-za-1500-hryven.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top