В Запоріжжі багодійні вечорниці зібрали кошти на апарат для кисневої терапії

Жінка через постковідні ускладнення виявилася довічно прив’язаною до кисневого концентратора. Благодійні вечорниці від Олени Ярошенко разом з депутатами від «Європейської Солідарності» зібрали кошти необхідні на купівлю концентратору.

Манзар Валентина багато років пропрацювала в Запорізькій обласній науковій бібліотеці. Цієї зими жінка захворіла на коронавірус, який дав тяжкі ускладнення. Задля допомоги Олена Ярошенко організувала благодійні вечорниці. Не оминули біду стороною й депутати від «Європейської Солідарності»:<

Що може бути важніше ніж життя людини.. До Elena Volkova звернулись за допомогою з нашої бібліотеки. І ми не змогли не відгукнутись. Співробітнику Запорізької обласної бібліотеки Манзар Валентні був потрібен кисневий апарат. 02.02.2021 вона захворіла на коронавірус. Наслідки хвороби: Ускладнення — фіброз легенів. Супутні хвороби: 2007 р — гістеректомія, цукровий діабет 2 типу з 2018, гіпертонія, проблеми зі щитоподібною залозою. Апарат був життєво необхідним. І не на деякий час, а на постійно. Ми не могли взяти старий, або списаний, не підходив 5 треба було тільки 10. А ціна питання була майже 23 тисячі гривень. Дякуючи гостям що прийшли на #вечорниці_у_ярочки, дякуючи усім друзям . Дякуючи партії #Європейська_Солідарність_Запоріжжя ми змогли зібрати кошти і купити кисневий апарат для Манзар Валентини!!!
Ми це зробили!!! Апарат був переданий Валентині. Але спека і погане самопочуття не дало нам можливості одразу зробити фотозвіт.
І ось зараз я хочу познайомити Вас з людиною, якій ви подарували шанс жити!
І ще раз сказати — ДЯКУЮ!
Дякую що знайшли час і можливість прийти і зробити внесок, що в вашому серці є місце для добрих справ.
А ще сподіваюсь, що у Валентини все буде добре і вона буде поруч з сім’єю довгі довгі роки.

Читайте також: В Запоріжжі поки мати відволіклася на телефон, зникла дитина

Источник: https://forpost.media/novosti/v-zaporizhzhi-bahodiyni-vechornytsi-zibraly-koshty-na-aparat-dlia-kysnevoi-terapii.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top