«Мене навіть поліція не чіпає»: у Кирилівці між хлопцем і дівчиною відбулась бійка (відео)

Ситуація сталася вдосвіта цієї неділі, біля клубу «Техас», що в курортній Кирилівці. Тут, на вихідних не рідкість зустріти відпочивальників у різному стані та й кількість конфліктних ситуацій каже сама за себе. Так, ранком між незнайомими хлопцем та дівчиною відбувся конфлікт, який переріс в бійку. За словами очевидців, молодик вдарив дівчину ногою по спині, а та своєю чергою вибризкала в нього балончиком.

Відео з місця події опублікували в телеграм-каналі «Мелітолполь_грам».

Згідно з інформацією свідків події, хлопець назвав її різними образливими словами, а потім підійшов та вдарив з ноги по спині. Чоловіки, які стояли поруч не вступились за дівчину. Варто зазначити, що дехто на відео навпаки встав на бік парубка та висловився, що він мало вдарив її. Вона ж натомість пшикнула до обличчя з балончика, повідомляється, що як самозахист.

Повз також проїжджала поліція, втім, довго там не пробула та поїхала з місця події. Нині відомо, що ні дівчина, ні хлопець заяву до поліції не писали. Саме ж хлопець почав вихвалятись, що його навіть правоохоронці не чіпають та йому байдуже. Щоправда, сказав він це тоді, коли автомобіль поліції вже поїхав.

Читайте також: Забув телефон: у Запоріжжі пасажир влаштував погоню за маршруткою (фото)

Источник: https://forpost.media/novosti/mene-navit-politsiia-ne-chipaie-u-kyrylivtsi-mizh-khloptsem-i-divchynoiu-vidbulas-biyka-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top