Українські бійці ДСНС врятували від пожеж у Греції два населених пункти

Як передає УНІАН, загін Державної служби України з надзвичайних ситуацій у складі 100 чоловік приземлився в київському аеропорту “Жуляни” в понеділок, 16 серпня. Бійці провели у Греції, території якої охопили потужні пожежі, понад тиждень. І за цей час за сприяння наших бійців вдалося врятувати 2 населених пункти – Спатару і Метохії. Українські рятувальники були задіяні у гасінні 27 житлових будинків та 33 господарчих споруд. Також їм вдалося врятувати від пожеж зерносховище, притулок для собак, 54 вулика і стадо овець, а також 23 га оливкового і фігового саду.

Нагадаємо, група «Метінвест» всебічно допомагала в організації рятувальної операції. Їм вдалося оперативно включитися у процес та організувати той самий спецрейс, яким доставили українських бійців ДСНС до місць пожеж у Греції.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/ukrainski-bijci-dsns-vrjatuvali-vid-pozhezh-u-grecii-dva-naselenih-punkti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ukrainski-bijci-dsns-vrjatuvali-vid-pozhezh-u-grecii-dva-naselenih-punkti

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top