Хтось стає на коліна перед військовими, бо розуміє їх внесок, а хтось встає на коліна перед публікою для того, щоб публіка проголосувала: Ігор Артюшенко

Про неспроможність нинішнього президента України Володимира Зеленського займатись речами дійсно важливими для країни та для її оборони перед обличчям загарбника, в етері телеканалу «Прямий» говорив Ігор Артюшенко, народний депутат восьмого скликання, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність».

Хтось стає на коліна перед військовими бо розуміє їх внесок, а хтось встає на коліна перед публікою для того, щоб публіка проголосувала. Ну, власне, що вона і зробила.

Щодо Зеленського. Це очевидний факт: на жаль, на жаль — бо він головнокомандувач, він мав би цим займатись в першу чергу. Обороною країни, розбудовою наших збройних сил і Нацгвардії, і служби безпеки. Всіх тих речей за які має відповідати головнокомандувач. На жаль за два роки для нього всі ці теми залишаються чужими.  Чому так, мабуть, це більше до нього, чи до його виховання. Йому може більше подобається встановлювати прапори чи писати відосики, але чомусь справді розблокувати державне оборонне замовлення він чомусь не може. Підвищити зарплатню ДБРівцям чи працівникам офісу президента він може, а підвищити зарплату військовослужбовцям чомусь не може.

Источник: https://forpost.media/novosti/khtos-staie-na-kolina-pered-viyskovymy-bo-rozumiie-ikh-vnesok-a-khtos-vstaie-na-kolina-pered-publikoiu-dlia-toho-shchob-publika-proholosuvala-ihor-artiushenko.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top