Антисанітарія та пліснява: на Запоріжжі оштрафували недобросовісного виробника питної води

Фахівці Держспоживслужби на початку липня провели перевірку підприємства в Розівському районі, що займається виготовленням та реалізацією питної води. Тут встановили численні порушення: занедбані виробничі потужності, антисанітарія, калюжі на підлозі та пліснява у будівлі.

Виробник мав усунути невідповідності та тимчасово припинити роботу. Підприємство не дотрималося рішення інспекторів, тож тепер має сплатити штраф у у розмірі 300 000 гривень. А також окремо за ненадання інформації на вимогу посадової особи, яка була необхідна для проведення державного контролю, штраф у розмірі 30 000 гривень.

Нагадаємо, як виявилося, завод та усе обладнання, де розливається вода, працює в умовах повної антисанітарії. Там знайшли плісняву та павутину, протікання даху заводу, через що брудна вода потрапляла на готову продукцію. Загалом, ані стан інвентарю та обладнання, ані форма одягу співробітників підприємства та документи про їх регулярний медогляд не відповідають встановленим нормам.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/antisanitarija-ta-plisnjava-na-zaporizhzhi-oshtrafuvali-nedobrosovisnogo-virobnika-pitnoi-vodi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=antisanitarija-ta-plisnjava-na-zaporizhzhi-oshtrafuvali-nedobrosovisnogo-virobnika-pitnoi-vodi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top