На Запоріжжі жінку судили за гусей

Птахи вибігли на дорогу, де потрапили під колеса автомобіля. Поліцейські склали протокол на господарку.

Курйозний випадок стався 3 вересня у селі Новомиколаївка Пологівського району Запорізької області. Тут місцева мешканка пасла гусей на узбіччі, залишила їх без нагляду, в результаті чого птахи опинилися на проїжджій частині. В цей час на автомобіль Chevrolet скоїв на них наїзд. Автівка в результаті отримала механічні пошкодження. Гуси залишилися живі, але отримали травми.

Поліцейські, які прибули на місце пригоди, побачили в події порушення правил дорожнього руху, а саме пункту 7.7 згідно з яким особам, які керують гужовим транспортом, і погоничам тварин забороняється залишати на смузі дороги тварин без нагляду та випасати їх. Господиню гусей визнали винною в ДТП і склали на неї протокол. Жінка з обвинуваченням не погодилася.

За результатами розгляду справи суд прийняв рішення, що поліцейські якось дивно витлумачили правила дорожнього руху і до погоничей тварин не можна зараховувати власників тварин, якщо вони не переганяють стадо. В результаті господиню гусей визнали невинною в скоєнні ДТП, а справу закрили у зв’язку з відсутністю в діях жінки складу адміністративного правопорушення.

Читайте також: Солдат із Запоріжжя вистрибнув із вікна четвертого поверху казарми

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-zhinku-sudyly-za-husey.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top