Запоріжців закликають долучитись до збору допомоги для військових

Допомогу воїнам на передову до Дня захисників і захисниць України збирає «Європейська Солідарність» разом із волонтерами «Солдатського привалу». Свято в Україні відзначають 14 жовтня, тож саме до цього дня було вирішено зібрати поміч з теплих речей, інструментів та матеріалів, за допомогою яких військові зможуть облаштувати позиції напередодні зими.

«На жаль, останні два роки захищати нашу Незалежність воїнам стає все важче. Своїми недолугими рішеннями зелена влада поступово знецінює здобутки останніх років, і як результат – відтворена з нуля сучасна боєздатна армія сьогодні знову потребує нашої допомоги», — зазначають ініціатори акції.

Наразі у секторі бойових дій мають потребу в речах необхідних для життєзабезпечення:
— Матеріали, інструменти, бензопилки,
– Теплі речі (шкарпетки, рукавички),
– Засоби гігієни і миючі засоби,
– Продукти харчування, кава, чай, солодощі,
– Медикаменти (знеболювальні та засоби від застуди)

«Європейська Солідарність» пропонує усім охочим запоріжцям долучитись до збору допомоги. Принести її можна в приміщення волонтерського центру «Солдатський привал», який розташований біля вокзалу «Запоріжжя-1» за адресою: пр. Соборний 6-К (колишній лінійний відділ залізничної поліції).

Якщо у вас є бажання долучитись до збору, але немає змоги здійснити покупки, допомогти можна фінансово — відправивши кошти на картку 4731219618753531 (Галина Гончаренко)
Збір допомоги триває до 16 вересня включно.

Читайте також: В Запоріжжі на 170 тисяч оштрафували популярний магазин електроніки Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizhtsiv-zaklykaiut-doluchytys-do-zboru-dopomohy-dlia-viyskovykh.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top