Важные новости

У трьох районах Запорізької області розпочався опалювальний сезон

Наразі у Василівському, Мелітопольському та Пологівському районах ввімкнули опалення для закладів соціальної сфери. Тепло отримують 34 дитсадки, 27 закладів освіти та 4 лікарні – на ці потреби працює 41 котельня.

Загалом в області 590 котелень, які готові розпочати опалювальний сезон. За прогнозами синоптиків, вже цього тижня очікується зниження середньодобової температури, тож, за необхідності, Запорізька область готова розпочати опалювальний сезон у будь-який момент.

Голова облдержадміністрації Олександр Старух зазначив, що всі бюджетні організації і установи цього сезону будуть з теплом. Уряд підписав меморандум з НАК «Нафтогаз України» про фіксовану ціну на газ для бюджетних організацій – вартість складає 13,7 грн за кубометр (з урахуванням транспортування та ПДВ – 16,8 грн).

Нагадаємо, у Запоріжжі назвали дату старту опалювального сезону. І він приготував для мешканців регіону багато сюрпризів.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-troh-rajonah-zaporizkoi-oblasti-rozpochavsja-opaljuvalnij-sezon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-troh-rajonah-zaporizkoi-oblasti-rozpochavsja-opaljuvalnij-sezon

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top