Запоріжжя відвідав нідерландський архітектор: що розповів фахівець

Побачити місто очима іноземних фахівців та знайти неординарні рішення. У межах проєкту для молодих управлінців “Master of public administration”, що проходить за підтримки Метінвесту, нідерландський архітектор Фулко Трефферс знайомив учасників із Запоріжжя з особливостями європейський архітектурних рішень.

“Кожне нідерландське місто із задоволенням хотіло б мати таку гарну річку, як ваш Дніпро. Але, хоч річка і знаходиться у місті, я не побачив особливого зв’язку між рікою та усім, що знаходиться на березі: ваша набережна, будівлі — це все можна використовувати більш доцільно”, – зазначив архітектор (Нідерланди) Фулко Трефферс.

Із думкою архітектора погоджуються і запорізькі фахівці. Вони зазначають, що наразі у місті працюють над розробкою концепції, яка б встановила чіткі норми користування ділянками уздовж Дніпра.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizhzhja-vidvidav-niderlandskij-arhitektor-shho-rozpoviv-fahivec/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zaporizhzhja-vidvidav-niderlandskij-arhitektor-shho-rozpoviv-fahivec

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top