Слуги — слуг: депутати Зеленського витрачають бюджетні кошти на своїх родичів

У «Слуг Народу» у верховній раді з’явилася цікава звичка — працевлаштовувати помічниками своїх родичів. Щоб було не так помітно, то родичів вони влаштовують помічниками один до одного. За два роки на це витратили 4,5 мільйони гривень з бюджету. Загалом працевлаштувати вдалося 12 родичів депутатів.

Про це повідомляють «Схеми«.

Більше за всіх отримала Вікторія Улиганець, дружина Олександра Мережка.  З січня 2020 року вона працює помічницею у Ігоря Марчука. Заробила понад 754 тисячі гривень. Зарплатня в місяць 41800, двічі жінка отримувала премії по 50 тисяч гривень.

Аліна Кузнєцова, дружина Олексія Кузнєцова з березня 2020 року працює в екскварталівця Олександра Кабанова. Спочатку заробляла по 21,5 тисячі, а тепер вже по 47,5 тисяч гривень.

Син Андрія Задорожного Іван працює в його колеги Андрія Костіна. В той час як донька Костіна Аліна працює в Задорожнього. Діти отримують приблизно по 600 тисяч на рік.

Читайте також: В Запоріжжі дві автівки вигоріли так, що не можливо розпізнати марку

Источник: https://forpost.media/novosti/sluhy-sluh-deputaty-zelenskoho-vytrachaiut-biudzhetni-koshty-na-svoikh-rodychiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top