В Запорізькій області заклади страждають від введення «червоної» зони: виторг зменшився на понад 30%

У «червоній» зоні карантину заклади громадського харчування очікувано отримують суттєво менший дохід.

Гості стали рідше відвідувати заклади у «червоній» зоні: кількість транзакцій тижня з 18 по 24 жовтня впала на 30% у порівнянні з попереднім тижнем. У закладах в інших областях спад становив 17%, повідомляє Телеграм-канал «Реве та стогне ресторатор».

Виторг закладів, які з 18 жовтня почали працювати в «червоній» зоні, знизився за тиждень у середньому на 34% у порівнянні з попереднім тижнем до посилення обмежень. Мова йде про заклади Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Одеської областей. Виторг закладів в інших зонах у цей період просів менше — на 22%.

Читайте також: В Запоріжжі нові правила відвідування ТРЦ та проїзду у громадському транспорті

Источник: https://forpost.media/glavnoe/v-zaporizkiy-oblasti-zaklady-strazhdaiut-vid-vvedennia-chervonoi-zony-vytorh-zmenshyvsia-na-ponad-30.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top