Главлікарю запорізької лікарні, де сталася пожежа, оголосили про підозру

Під час розслідування правоохоронці виявили порушення у діяльності лікарні. Одна з версій пожежі – використання апарату ШВЛ без наявності дозволів та порушення правил. Також не виключається перенапруга, яка могла виникнути в мережі через велике навантаження. Тоді завідувача господарсько-обслуговуючого персоналу обласної інфекційної лікарні затримали за підозрою у порушенні правил пожежної безпеки, які спричинили загибель людей. А 29 липня депутати Запорізької обласної ради підтримали проект рішення про звільнення Володимира Шинкаренка з посади головного лікаря КНП «Запорізька обласна інфекційна лікарня».

Як повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області, наразі підозрюваний ухиляється від слідства, у зв’язку з чим поліція вживає заходів щодо його розшуку.

Нагадаємо, моторошна пожежа у інфекційній лікарні сталася у лютому поточного року, у реанімаційному відділенні. Випадок обернувся трагедією, адже забрав життя кількох людей, серед яких – молода лікарка.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/glavlikarju-zaporizkoi-likarni-de-stalasja-pozhezha-ogolosili-pro-pidozru/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=glavlikarju-zaporizkoi-likarni-de-stalasja-pozhezha-ogolosili-pro-pidozru

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top