Із Запоріжжя видворили азербайджанця-нелегала

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції області, ще у квітні 2020 року у 32-річного іноземця закінчився термін тимчасового перебування в нашій країні. З цього часу іноземець переховувався від правоохоронців, намагаючись уникнути примусового повернення до країни походження.

У жовтні нелегала вдалося знайти та доставити до територіального підрозділу УДМС та притягнути до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України. З нього стягли штраф у розмірі 1700 гривень. Правоохоронці попередили іноземця про необхідність покинути територію нашої країни у місячний строк.

Проте, чоловік у зазначений строк не повернувся у країну походження та на території України перебував незаконно. Після оформлення усіх необхідних документів 32-річного іноземця депортують до Республіки Азербайджан.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/iz-zaporizhzhja-vidvorili-azerbajdzhancja-nelegala/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=iz-zaporizhzhja-vidvorili-azerbajdzhancja-nelegala

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top