У Запоріжжі тривають карантинні перевірки

Як повідомили у пресслужбі міськради, перевірка проходила 11 листопада в районі Малого ринку, на вулиці Запорізькій.

Інспектори перевіряли наявність засобів індивідуального захисту у персоналу та відвідувачів, бар’єрних стрічок для дотримання соціальної дистанції між людьми, інформаційних листів на вхідних дверях, окремих контейнерів для збору індивідуальних засобів після їх використання, сертифікатів вакцинації.

За словами представників робочої групи, мета таких рейдів – попередити порушення, а не виписати штраф. Останнє застосовують лише якщо підприємець – злісний порушник.

– У період “червоної” зони наша мобільна група працює щодня – без вихідних. Перевіряємо за день у середньому від 20 до 50 підприємницьких точок. І щоразу виявляємо все менше порушень – бізнес вже поступово звикає працювати з урахуванням карантинних вимог. Перевірки проводитимемо й надалі, доки буде така необхідність, – розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-zaporizhzhi-trivajut-karantinni-perevirki/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-zaporizhzhi-trivajut-karantinni-perevirki

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top