Запоріжці беруть участь у флешмобі проти капітуляції

В Україні проходить флешмоб #УкраїнціЧинитимутьОпір. Запоріжці приєдналися до нього. В соцмережах вже багато світлин від волонтерів, військових та просто небайдужих людей.

Для того, аби переглянути, світлини тих, хто бере участь у флешмобі, достатньо натиснути на хештег. Запоріжці, як мешканці прифронтового міста, як ніхто занепокоєні планами російського агресора та його перемовинами з США.

Поки ми розглядаємо в Інтернеті страшні карти зі стрілочками, світові лідери думають, що робити з Україною. Скоро буде зустріч Байдена з Путіним і нам важливо створити правильне тло для неї. Західні еліти розуміють, що Зеленський воювати не буде і мають спокусу умиротворити Путіна коштом України. Заради миру. Але вони мають усвідомити, що український народ не прийме капітуляції. Це може вплинути і на позицію Байдена, який досі втрачає підтримку через покинутий Афганістан., — пишуть у соцмережах ті, хто поширює флешмоб.

Для того, щоб долучитися до акції, потрібно:

1. Зробити фото, яке демонструє ваше ставлення до ультиматуму Путіна і готовність до боротьби. 2. Розмістити цей текст та фото у наявних у вас соцмережах: Ніхто не змусить українців прийняти ультиматум Кремля. «Миру» на умовах Росії все одно не буде — навіть якщо Захід домовитсья з Путіном, а влада Зеленського капітулює — #УкраїнціЧинитимутьОпір російським окупантам! Путін, ласкаво просимо в пекло! Nobody can force Ukrainians to accept Putin’s ultimatum. There will not be any «peace» on Russia’s conditions. Even if West will make a deal with Putin over Ukraine and Zelensky will capitulate, #UkrainiansWillResist to Russian to occupiers. Welcome to hell, Mr Putin! 3. Залучити друзів до кампанії. Учасники акції впевнені, що таким чином українці зможуть звернути увагу на проблему й показати своє ставлення до планів Кремля.





Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizhtsi-berut-uchast-u-fleshmobi-proty-kapituliatsii.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top