Запорізька область закупить додаткову вакцину

Всього з початку вакцинальної кампанії у Запорізькій області станом на ранок 13 грудня щеплено 558 тис 966 осіб. Зокрема, закінчили вакцинацію (отримали 2 щеплення) – 483 тис 720 осіб.

Про це під час брифінгу розповів директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Олексій Кулинич, повідомляє Департамент культури та інформаційної політики облдержадміністрації.

·         Варто звернути увагу, що минулого тижня ми перетнули позначку  у мільйон щеплень, маємо непогані показники серед працівників галузі освіти, державних службовців, на державних підприємствах, тобто в області норми законодавства щодо обов’язкового щеплення окремих категорій виконуються. Але для досягнення колективного імунітету цього недостатньо. Закликаю всі інші категорії громадян бути свідомими та щепитися, щоб не наражати на небезпеку себе та оточуючих, — звернувся до жителів області посадовець.

Також Олексій Кулинич повідомив, що для того, щоб зробити вакцину більш доступною для українців, пришвидшити темпи боротьби проти  COVID-19 та подолати її руйнівні наслідки, Європейський інвестиційний банк, банк ЄС, перерахував Україні 50 мільйонів євро, що профінансують закупівлю необхідних вакцин від COVID-19.

Читайте також: Дорослим запоріжцям нагадують про необхідність регулярної ревакцинації

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram каналі https://t.me/forpost_zp. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizka-oblast-zakupyt-dodatkovu-vaktsynu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top