Запоріжцям розповіли про святкову програму на Новорічні свята

Цього року у Запоріжжі відбудеться «Новорічно-різдвяний» фестиваль. Для цього будуть задіяні дві локації – площа Фестивальна та Козацьке коло Національного заповідника «Хортиця».

Як повідомляє Департамент культури та інформаційної політики облдержадміністрації, переважну кількість ялинок на головних площах населених пунктів планують відкрити 19 грудня. Також передбачається робота Резиденції Святого Миколая.

Святкові заходи триватимуть в основному до 14 січня та включатимуть фольклорні традиційні зустрічі Різдва, Нового року за старим стилем, свята Маланки.

З урахуванням епідемічних обмежень багатьма громадами Запорізької області передбачено створення відеопривітань, онлайн-проведення тематичних майстер-класів тощо.

Крім цього, на місцях заплановано широкий спектр новорічно-різдвяних заходів для дітей різних вікових категорій і для дорослих:

З 10 грудня по 1 березня працюватиме ковзанка та льодова гірка.
18 грудня заплановано проведення свята День Святого Миколая,  де будуть запрошені діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.
також з 18 грудня по 9 січня 2022 року в святкові вихідні дні мешканці Запоріжжя та області матимуть можливість подивитись циркову новорічну програму Запорізького державного цирку «Новорічні дива».
23 грудня – відкриття «Новорічної виставки» у Запорізькій організації Національної спілки художників України.
низку заходів також проведуть Запорізький художній музей, обласна бібліотека, обласна організація Національної спілки фотохудожників.

Читайте також: В Запоріжжі обіцяють додатковий транспорт на Хортицю на свята

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram каналі https://t.me/forpost_zp. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizhtsiam-rozpovily-pro-sviatkovu-prohramu-na-novorichni-sviata.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top