В Запоріжжі звільнили трьох поліцейських після проведення службового розслідування

Поліцейські незаконно затримали чоловіка та знущалися з нього в поліцейському відділку. Було проведено службове розслідування за результатами якого поліцейських звільнили.

Про це повідомляє пресслужба поліції Запорізької області.

Подія сталася ще наприкінці листопада цього року. В інтернет потрапило відео, яке виклав чоловік, який розповідав, що стосовно одного з жителів Запоріжжя поліція застосувала побиття та приниження.

Було проведено службове розслідування, яке підтвердило незаконність дій поліцейських. Було встановлено, що поліцейські зупинили автівку постраждалого та безпідставно доставили його до приміщення Запорізького районного управління поліції та незаконно застосували до чоловіка фізичний вплив та спеціальні засоби. На підставі цього було звільнено трьох працівників Запорізького РУП звільнено зі служби в поліції.

Крім того, за відсутність контролю за службовою діяльністю підлеглих та неналежну організацію роботи, до п’ятьох працівників поліції з числа керівного складу районного управління, застосовані суворі дисциплінарні стягнення.

Результати службового розслідування передані до Територіального управління ДБР у Мелітополі.

Читайте також: Як запоріжці будуть їздити новим шляхом через мости (ВІДЕО)

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/novosti/v-zaporizhzhi-zvilnyly-trokh-politseyskykh-pislia-provedennia-sluzhbovoho-rozsliduvannia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top