Затримано жорстокого молодика, який пограбував запоріжця

Наприкінці грудня у соцмережах обговорювався випадок зухвалого нападу на пенсіонера у Шевченківському районі Запоріжжя. Зловмисник побив його до втрати свідомості та заволодів особистим майном.

Як нагадує відділ комунікації поліції Запорізької області, 2 грудня близько 16 години у під’їзді будинку по вулиці Маковського невідомий напав на 52-річного чоловіка. Зловмисник наніс кілька ударів кулаками по голові, від яких потерпілий втратив свідомість. Все, що знайшов та відібрав у безпорадної жертви правопорушник — пакет з продуктами харчування та 15 гривень в кишені. Після цього він вдарив потерпілого ногою по обличчю та зник з місця злочину.

За даним фактом 3 грудня слідчим було відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст.187 КК «Розбій». В рамках розслідування поліцейські провели першочергові слідчо-оперативні заходи, здобули та відпрацювали інформацію, яка дозволила вийти на слід зловмисника.

Сьогодні, 28 грудня, його особу було встановлено. Це раніше вже засуджений 33-річний чоловік, який не має освіти, не одружений та ніде не працює. Слідчим отримано погодження окружної прокуратури для повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні нападу, з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу. Відповідно до санкції статті, підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: У Запоріжжі вартість проїзду у транспорті сягне 12 гривень

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/novosti/zatrymano-zhorstokoho-molodyka-iakyy-pohrabuvav-zaporizhtsia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top