Як працюватиме транспорт у Запоріжжі в новорічну ніч та інші святкові дні

Задля комфорту мешканців і гостей Запоріжжя, у ніч з 31 грудня на 1 січня муніципальний транспорт працюватиме до 2 години ночі.

Автобуси, тролейбуси та трамваї курсуватимуть містом, аби всі мали змогу привітати близьких зі святом, або ж дістатися новорічних містечок, де відбуватимуться святкування.

У святкові дні працюватиме додатковий транспорт до новорічного містечка на території “Козацького кола” (острів Хортиця):

-Автобусний маршрут «пр. Металургів – Заводоуправління», через міст Преображенського з зупинкою на «Музеї запорозького козацтва» (майдан «Козацьке коло»).

-Тролейбусний маршрут №1 “пл. Профспілок — турбаза “Хортиця”.
пл. Профспілок, пр. Соборний, гребля Дніпрогес, вул. Гребельна, бул. Вінтера, вул. Кияшка, вул. Таганська, Арковий міст, о. Хортиця та у зворотному напрямку.

Транспорт за цими маршрутами курсуватиме 1, 2, 8, 9, 15 та 16 січня з 12:00 до 19:00. Інтервал руху автобусів складатиме 10 хвилин, тролейбусів – 15 хвилин.

До новорічних свят також подовжено роботу тролейбусного маршруту №9 до 22:00.

Джерело: Туристичний інформаційний центр Запоріжжя

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/jak-pracjuvatime-transport-u-zaporizhzhi-v-novorichnu-nich/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-pracjuvatime-transport-u-zaporizhzhi-v-novorichnu-nich

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top