У Запоріжжі пропонують відкрити маршрут, який зв’яже приватний сектор та житлові мікрорайони з вокзалами. Схема

На сайті Запорізької міськради зареєстрували петицію, у якій пропонують відкрити маршрут, який буде рентабельним для перевізника та зручним для містян.

Петиція розміщується на сайті Запорізької міської ради під номером 7346.

Автор пропозиції, Артем Гаврилюк, пояснює, що у Запоріжжі взагалі, а у Комунарському районі міста, зокрема, існує проблема з пасажирськими перевезеннями. А створення нового маршруту, який буде рентабельним для перевізників та зручним для містян, дозволить трішки вирішити цю проблему.

Досягти цього, на думку автора петиції, можна, якщо створити новий маршрут на заміну наразі непрацюючого маршруту №7.

Зараз щоб дістатися до лікарні, поліклініки, стоматології, Комунарської райадміністрації тощо, необхідно виконувати пересадку, що подвоює платню за проїзд для мешканців селищ Першотравневе та Друготравневе.

Крім того, новий маршрут надасть можливість мешканцям мікрорайонів «Космос» та «Південний», селищ Першотравневе та Друготравневе діставатися залізничного та автовокзалів, а також Центрального базару.

Щоб петицію розглянула міськрада, необхідна підтримка 750 містян. Залишилось вже небагато часу, тож містян запрошують підписати петицію.

Читайте також: У Запоріжжі не щеплені від поліомієліту діти до 6 років будуть вакциновані наприкінці цього місяця

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/obshhestvo/u-zaporizhzhi-proponuiut-vidkryty-marshrut-iakyy-zv-iazhe-pryvatnyy-sektor-ta-zhytlovi-mikrorayony-z-vokzalamy-skhema.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top