Запоріжанин затримав молодика, який пограбув дівчину

Мешканець Мелітополя затримав молодика, який пограбув дівчину. Правоохорнцям залишилось лише одягти кайданки на руки злочинця.

За інформацією пресгрупи ГУНП в Запорізькій області, подія трапилась ще увечері 13 січня, коли  23-річна мешканка Мелітополя поверталась з роботи додому і на вулиці Ловецького на неї напав чоловік, повалив її на землю і викрав майно — сумочку з особистими речами та документами. Загальна сума збитку – близько 2000 гривень.
Свідком нападу став випадковий перехожий, який першим прийшов на допомогу дівчині, затримав нападника та передав його співробітникам поліції.  Зловмисником виявився раніше неодноразово судимий 38-річний мешканець смт Веселе, який тільки-но звільнився з місць позбавлення волі за розбійний напад.

Затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 186 КК Грабіж.  Мелітопольським міськрайонним судом для підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizhanyn-zatrymav-molodyka-iakyy-pohrabuv-divchynu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top