У Запоріжжі молоді пропонують стабільну та високооплачувану роботу

На WorldSkills Ukraine у Запоріжжі працює локація Центру кар’єри Метінвест

У Запоріжжі проходить відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності WorldSkills Ukraine для молодих фахівців та учнів.

Серед учасників — студенти, учні профтехнічних коледжів та працівники підприємств, які хочуть підвищити рівень майстерності. За правилами вік учасників від 18 до 22 років.

WorldSkills Ukraine

У виставковому центрі “Козак Палац”, де проводиться конкурс, працює локація Центру кар’єри Метінвест. Тут є спеціалісти, які спілкуються і з молоддю, і з тими, хто супроводжує учасників конкурсу. Вони розповідають про вакансії на підприємствах Групи, умови праці та соціальні гарантії.

Катерина Маклецова

— Запорізька область входить до п’ятірки регіонів із найвищою заробітною платою в Україні. І основа для цього – підприємства Метінвесту. Вони динамічно розвиваються та налаштовані на пошук молодих та перспективних фахівців. Ми можемо запропонувати молоді різноманітні вакансії, підтримку, навчання на перших етапах, працевлаштування, індивідуальний соціальний пакет. А також різні корпоративні бонуси, – розповіла старший спеціаліст підбору та найму персоналу Центру кар’єри Метінвест Катерина Маклецова. — WorldSkills Ukraine – це чудова платформа для того, щоб молоді фахівці показали своє вміння та навички та дізналися про перспективи працевлаштування.

WorldSkills Ukraine

Наразі, за словами Катерини Маклецової, найбільш затребуваними вакансіями на запорізькі підприємства Групи Метінвест є машиніст крану, електромонтер, електрогазозварник, газорізальник, контролер у ливарному виробництві, слюсар механозбірних робіт, водій навантажувача, токар. Заробітна плата за цими професіями сягає від 10 до 30 тисяч гривень.

— Дуже приємно бачити молодь, яка бере участь у WorldSkills Ukraine. Хлопці виходять після виконання завдань з палаючими очима, обговорюють завдання зі своїми керівниками. Вони дійсно захоплені своїми професіями. Хотілося б, щоб у нас на підприємствах було більше таких співробітників, — поділилася Катерина Маклецова.

WorldSkills Ukraine

Нагадаємо, конкурс WorldSkills, який проходить у багатьох країнах світу, в Україні проводиться з 2016 року та компанія «Метінвест» із самого початку була одним зі спонсорів цього заходу. З 2018 року «Метінвест» – генеральний спонсор та партнер WorldSkills Ukraine.

Варто зазначити, що Метінвест Холдинг значну увагу приділяє розвитку та популяризації професійно-технічної освіти в Україні. Діє стипендіальна програма для студентів профільних спеціальностей у вишах, нещодавно програму розширили для учнів закладів профтехосвіти. Метінвест підтримує розвиток дуальної освіти й сприяє модернізації центрів профтехосвіти в містах присутності.

WorldSkills Ukraine

Центр кар’єри Метінвест займається підбором персоналу для підприємств Групи. У Запоріжжі їх п’ять: ПАТ “Запоріжсталь”, ПАТ “Запоріжвогнетрив”, ПАТ “Запоріжкокс”, ТОВ “Запорізький ливарно-механічний завод” та ТОВ “ Метінвест-Промсервіс”.

Усі, кого зацікавили вакансії, можуть звернутися до Центру кар’єри Метінвест, який розташований за адресою: м. Запоріжжя, пр. Металургів, 24. Працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Для зручності під час пандемії кандидати на вакансію можуть пройти співбесіду в режимі онлайн. Деталі за телефоном 0 800 606 000 (дзвінки по Україні безкоштовні).

Читайте також: Як у Запоріжжі підвищують цікавість молоді до технічних професій

Сообщение У Запоріжжі молоді пропонують стабільну та високооплачувану роботу появились сначала на Индустриалка — новости Запорожья.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/u-zaporizhzhi-molodi-proponuyut-stabilnu-ta-visokooplachuvanu-robotu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top