Фото запорізького фотографа потрапило в ТОП-40 найкращих фото з будівельних майданчиків з усього світу

Рейтинг випустило міжнародне видання ENR (Engineering News-Record). У підбірці зібрані світлини з будівельних майданчиків по усьому світу.

Про це повідомляє будівельна компанія Onur Group.

Як зазначають в Онур Груп, рейтинг ENR демонструє колекцію найкращих у світі будівельних фотографій, зроблених за 2021 рік.

Кожна фотографія розповідає цілу історію. І наша історія – це будівництво мосту у Запоріжжі. Саме з нею ми увійшли до такого масштабного списку переможців! Учасниками конкурси стали компанії зі всього світу. Зокрема у списку фаворитів є фотографії зі США , Австралії, Індії та Туреччини. Фото Onur Group є єдине, яке представляє Україну. Автор фото — Віктор Петрович. Ми радіємо і пишаємося, що можемо розвивати інфраструктуру України та розповідати про це цілому світу!

Віктор Петрович — запорізький фотограф, журналіст та телеведучій. Ми щиро вітаємо його із таким значним кар’єрним здобутком!

Усі фото можна переглянути на сайті ENR.

Читайте також: «Зеленський може підписати, що завгодно — від цього зарплати військових не зміняться»: Ігор Артюшенко

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/novosti/foto-zaporizkoho-fotohrafa-potrapylo-v-top-40-naykrashchykh-foto-z-budivelnykh-maydanchykiv-z-usoho-svitu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top