Кожен третій: у Запорізькій області фіксують масові карантинні порушення у закладах освіти

Протягом січня фахівці перевірили понад 80 закладів освіти, серед яких – як дошкільні заклади, так і заклади загальної середньої освіти. І у кожному третьому з перевірених об’єктів фіксували порушення.

Серед найпоширеніших – нехтування персоналом закладів правил щодо використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів тощо). Також педагоги не використовують захисні щитки при спілкування з учнями під час навчального процесу. У багатьох закладах відсутні спеціальні місця для масової утилізації використаних масок. Школи та садочки “попалися” на неправильній дезінфекції приміщень.

За результатами перевірок на відповідальних осіб склали 17 протоколів про порушення. Керівники ще 24 закладів отримали рекомендації щодо усунення порушень.

Нагадаємо, минулої доби в Україні зафіксували понад 35 тисяч нових випадків захворювання на коронавірус.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/kozhen-tretij-u-zaporizkij-oblasti-fiksujut-masovi-karantinni-porushennja-u-zakladah-osviti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kozhen-tretij-u-zaporizkij-oblasti-fiksujut-masovi-karantinni-porushennja-u-zakladah-osviti

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top