У Гуляйполі чоловіки катують власну матір та бабусю

Надії Петрівні – 70. Вона інвалід 2-ї групи. Останні кілька тижнів змушена просити прихистку у будинку молодшого сина з невісткою. З власного дому виїхала, бо не витримала катувань – старшого сина і онука.

50-річний син Олександр Макуха не працює, часто пиячить. Має умовний термін за дезертирство. Після служби та закінчення військової академії до Гуляйполя повернувся і 28-річний онук Дмитро. 4 місяці спільного проживання з онуком пройшли у спокої, – каже жінка. Потім були конфлікти. Дійшло до тортур. Під час чергового спалаху агресії, над жінкою почали знущатися обидва.

Сьогодні у суді винесли обмежувальний припис відносно заборони наближатися та спілкуватися з пані Надією її онуку Дмитру. Щодо побиття справу поки не розглянули. Та цей випадок – це не єдиний. Чоловіки тримають у страху половину міста. Юрію теж дісталось.

Із п’яти кримінальних проваджень найбільш жорстке покарання обом загрожує за проникнення до житла. Максимум – 5 років позбавлення волі. Втім, розслідування ще триває. Якщо ж чоловіків не покарають за законом, гуляйпільці кажуть – готові до самосуду.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-guljajpoli-choloviki-katujut-vlasnu-matir-ta-babusju/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-guljajpoli-choloviki-katujut-vlasnu-matir-ta-babusju

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top