Випити і закусити: у супермаркеті Запоріжжя затримали чергового злодія

Попри те, що в більшості супермаркетів встановлені камери відеоспостереження та знаходяться охоронники, люди продовжують викрадати товар. З харчових продуктів серед злочинців має попит шоколад та інші солодощі, консерви, ковбаса, кава та алкогольні напої. Виносять повз касу товари для себе або щоб перепродати стороннім людям за вигідною ціною.

Вчора, близько 16:30, в одному з супермаркетів на вулиці Запорізькій також могла статися крадіжка. Але, завдяки пильності охоронника закладу та поліцейського охорони Олександрівського районного відділу Управління поліції охорони, товар на суму майже 400 гривень залишився в магазині.

Було встановлено, що чоловік зайшов до супермаркету та, скориставшись тим, що поблизу немає інших покупців, непомітно заховав до внутрішніх кишень куртки 4 плитки шоколаду, пачку горішків та чайну суміш. Пройшовши касову зону, зловмисник направився до виходу, однак його зупинив поліцейський охорони, якому вже повідомили про підозрілого покупця.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Затриманим виявився 45-річний місцевий житель, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК (Крадіжка).

Нагадаємо, топ крадіжок з супермаркетів Запоріжжя очолив несподіваний напій. Якщо раніше крамничні злодюжки намагались винести пляшки з елітним алкоголем чи звичайну горілку та закуски до неї, то останнім часом пальму першості перехопив інший напій. Його набагато легше поцупити з крамниці та потім продати набагато дешевше, ніж він коштує у супермаркетах.

Читайте також:   У Запоріжжі за проєкт реконструкції Набережної віддадуть 16 мільйонів. Що передбачено

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/novosti/vypyty-i-zakusyty-u-supermarketi-zaporizhzhia-zatrymaly-cherhovoho-zlodiia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top