«Влада ДНР» провокує панічні настрої серед дітей. Відео

На тлі провокацій з боку бойвиків главарі так званих «ДНР» та «ЛНР» Пушилін та Пасічник оголосили евакуацію населення, повідомляють сепаратистські ЗМІ. Місцевих мешканців мають намір вивозити на територію Росії.

Увесь вечір 18 лютого і у ніч на 19 лютого у так званій «ЛНР» та «ДНР» формувалися колони для евакуації в Росію. Глава так званої «МНС ЛНР» заявив пропагандистським сайтам, що до виїзду готові понад 10 тис. людей. Крім того, поширюються фейки про наступ підрозділів ВСУ. Таким чином, «влада днр та лнр» провокує панічні настрої не тількі серед дорослих, а й серед дітей.

Нагадаємо, що влада самопроголошених ДНР і ЛНР оголосила 18 лютого евакуацію населення до Росії через нібито можливу атаку України. Насамперед евакуюють жінок, дітей та літніх людей, тільки з ДНР мають намір вивезти близько 700 тис. людей.

Ватажок «ДНР» Пушилін заявив, що «ситуація йде до війни», евакуювати незаконна влада хоче тільки жінок, дітей та старших людей. Чоловіків 18−55 років не випускатимуть.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний звернувся до жителів окупованих територій України з закликом не вірити і не розповсюджувати фейкові заяви про наступ Об’єднаних сил на окуповані території. Він підкреслив, що українські війська не збираються нападати, а Україна вбачає виключно дипломатичний сценарій повернення окупованих територій. Фейкові заяви від псевдо-керівництва ОРДЛО розповсюджуються з метою дестабілізації ситуації.

Читайте також: На Луганщини бойовики обстріляли гуманітарний конвой

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/obshhestvo/vlada-dnr-provokuie-panichni-nastroi-sered-ditey-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top