Мешканець Запоріжжя «запалює» на шоу «Голос країни». Відео

26-річний мешканець Запоріжжя  Михайло Герасимчук,  який приймає участь у шоу «Голос країни», за результатами сліпих прослуховувань потрапив до команди продюсера Потапа.

Учора на каналі 1+1 демонстрували 5-й випуск талант-шоу «Голос країни». Цього випуску виступив Михайло Герасимчук. Хлопець, який приїхав із Запоріжжя, навчався у металургійному коледжі.

Втім, його душа лежить до творчості. Учасник мріє стати співаком, а також – відкрити власну музичну школу. На сцені «Голосу країни» він виконав хіт MONATIK — JOMO | Зажигать.

Михайлу вдалося розвернути крісло Потапа. Зі свого боку, Герасимчук зізнався, що й мріяв потрапити до команди продюсера.

Нагадаємо, що Михайло Герасимчук є солістом відомого запорізького гурту Far4, який створила популярна співачка у місті Сабіна Сафарлі та її чоловік Олександр Котенко. Вона раніше також приймала участь у шоу «Голос країни».

Як вже повідомляв «Форпост», мешканець запорізького містечка Токмак Влад Грицун  став володарем Гран-прі міжнародного музичного конкурса.  У Києві за підтримки Міністерства культури України відбувся Міжнародний конкурс – фестиваль New Year Stars. Він проходив наживо. Юні музиканти змагалися в номінаціях « Струнно-смичкові інструменти», «Фортепіано», «Народні інструменти» і «Вокал».

У номінації «Народні інструменти» у віковій категорій учасників 14-17 років блискуче виступив випускник Токмацької дитячої музичної школи, а нині студент Коледжу Київської муніципальної академії музики імені Глієра акордеоніст Владислав Грицун.

За оцінками журі Влад став володарем Гран-прі і був нагороджений Дипломом і золотим Кубком.

Читайте також: У Запоріжжі на «відкатах» за перемогу у тендері викрили бухгалтера лікарні. Фото

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. Обіцяємо) Источник: https://forpost.media/novosti/meshkanets-zaporizhzhia-zapaliuie-na-shou-holos-krainy-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top