Окупант перетнув перешийок між окупованим Кримом та материковою Україною

Військові країни агресора з Криму направляються в напрямку Мелітополя.

Про це під час брифінгу повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що російські окупанти вдерлися на КПВВ «Чонгар» на материковій Україні, та захопили сусіднє село Чонгар, попередньо обстрілявши там гуртожиток прикордонників і пошкодивши кілька приватних житлових будинків. Там немає світла, мешканці ховаються у підвалах.

За три кілометри від міста Нова Каховка влучили у сховище боєприпасів 57-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ. Новокаховський міський голова Володимир Коваленко каже: «Сталася серія вибухів. За неофіційною інформацією, їх жертвою стала жінка — службовець частини. Вона дістала важке осколкове поранення й померла дорогою до лікарні. Цивільна інфраструктура міста пошкоджень не зазнала, ніхто з городян не постраждав».

У Херсоні вибухи лунали з боку міжнародного аеропорту. Та його працівники кажуть, що в них ніяких руйнувань, позаяк це також було лише відлуння — гатили по об’єктах розташованої  поруч 11-ї вертолітної бригади армійської авіації.

За словами Арестовича, мета російських військових — Мелітополь.

Читайте також: Втрати у Запорізькій області: є загиблі та поранені

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. 

Источник: https://forpost.media/novosti/okupant-peretnuv-pereshyyok-mizh-okupovanym-krymom-ta-materykovoiu-ukrainoiu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top