Другий раунд російсько-українських переговорів: що відомо

3 березня у Брестській області Білорусі відбудуться російсько-українські переговори. Вони очікуються о 14:00. Росія під час другого раунду готова обговорювати питання гарантій безпеки.

Блок «російських пропозицій» на переговорах з Україною містить:

військово-технічну,
гуманітарно-міжнародну,
політичну частини.

За словами глави МЗС РФ Сергія Лаврова, Росія під час другого раунду переговорів готова обговорювати питання гарантій безпеки як України, так і всієї Європи. Але мирні домовленості РФ і України обов’язково повинні включати пункт про знищення озброєнь, які загрожують Москві…

До речі, близьке коло президента РФї путіна впевнене, що у нього потік дах, заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Більшість російських чиновників, а також тих, хто працює в російських топ-компаніях, переконані: у Путіна якесь захворювання. Вони не розуміють його логіку дій. Люди вважають, що в нього серйозні проблеми зі здоров’ям», – зазначив він.

Також про це свідчать і зустрічі чи переговори, які він проводить, уточнив секретар РНБО.

«Він сидить на відстані 15-20 метрів від своїх підлеглих. Не знаю, що в нього там відбувається, але коли людина не контактує з іншими людьми, то може бути багато процесів, і потрібно вже до лікарів звертатися. Бомбити мирні наші міста, вбивати дітей. Чим взагалі потрібно думати, щоб це все робити?», – додав Данілов.

Источник: https://forpost.media/vijna/druhyy-raund-rosiysko-ukrainskykh-perehovoriv-shcho-vidomo.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top